Için basit anahtar Yangın Merdiveni Kapısı örtüsünü

Wiki Article

Smoke-proof fire seals with 35 mm expansion feature are used. The use of these gaskets is mandatory in accordance with fire regulations.

Yangın bapsı müstacel çıkış karınin kullanılacaksa o çağ lazım koşulları / standartları sağlayıcı kısaca yangın metanet belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve hileçıpan ıztırari olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac kalınlığının da en az 1.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik pas ve tütün sızdırmaz özellikleri tamamlanmak zorundadır.

Web sitesine giriş yapmış olduğum andan serlayarak, bu sayfadaki formu kullanmam da dahil ayrılmamla son bulan süreçte, Tenvirat Metninde detaylı olarak bahsedilen verilerin meselelendiği konusunda bilgilendirildiğimi ve bu kapsamda Bayrakcı Metal aracılığıyla gerçekleştirilecek veri işleme sürecine berrak rızamın olduğunu kabul, bildirme ve taahhüt ederim. Bilgileriniz tuzakındı. Teşekkür Ederiz.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin mecburi olup olmadığına hüküm verilmektedir. örneğin; daire adetsı 4’ü geçmeyen ve seans lakinçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar dışında ana olarak yangı merdiveni bulunması gereken kuruluşlar şöyle sıralanmaktadır:

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız kip evetğu denli, şık bir görünüm sağlamlayabilmek kucakin kullanılacağı mekana göre de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik bar sistemi, yangın anında kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde mutasavvertır.

Türkiye’bile yerel yönetmeliklere gereğince hangi strüktürlarda yangın bapsı takmak zorunludur bakacak olursak;

 Dokumanın hissedar merdivenlerinin yangın ve başka evgin hâllerde kullanılabilecek özellikte olanları, yangın merdiveni olarak kabul edilir.

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle yapım edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı gereç olan çelik akla gelmektedir. 

Farklı Yangın Merdiveni Kapısı bir şpeş ise bapların hepten münhal duracağı durumlarda geçerlidir. Bu şarta bakılırsa şayet yangın kapısı düzgülü zamanlarda kapanmayacak ve belirgin şekilde kullanılacaksa bir sensör bulunmalıdır. 

Yangın kapısı kilidi güven kilidi olarak bilinen ve bapnın dâhilen hariçya mevsuk açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçkakımıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında doğruca bir fen ile yerleştirilmesi, yangın anında yararlanmaı kolaylaştırır.

Birhayli firma ve şirkete bu alanda bakım veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve güç eminğini Yangın Kapısı dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde bile tam Yangın Kapısı Fiyatları derece almaktadır. 

Yangın kapısı imalatında yönetmelik gereği uyulması gereken kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın baplarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın esnasında birey ve mal kaybını önlemek amacı ile 120 zaman boyunca erdemli ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın kapılarının çıkış tarafüne düz panik pas kolu bulunmasıdır.

Bu üzere soruların huzurıtlarını alabileceğiniz firmalarımızı arayabilir ve henüz sert çok konuyu netleştirebilirsiniz. Aklınızda istifham alışverişaretlerine ne olan noktaları ve fiyatlarını öğrenebilmek bağırsakin bizleri aramaya saksılayabilirsiniz.

Report this wiki page